СУГС ''БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ'' СКОПЈЕ
  Активности во средното образование - СЕА
 
Активности во средното образование - СЕА проектот е пет годишен проект кој ќе им помогне на учениците да се подготват подобро вработубање и да го применат теоретското знаење при извршување на практичните задачи. Главните активности на проектот се методи на активно учење, училишно базирани центри за кариера, виртуелни фирми во училиштата, поврзување на училиштата со партнерот на трудот и професионализација на училишните диртектори.

                         sea.gif
 
   
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free