СУГС ''БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ'' СКОПЈЕ
  Проект-Модернизација на образованието
 

СУГС „Браќа Миладиновци“ од Скопје е едно од десетте пилотни училишта кое е вклучено во првата фаза на проектот за модернизација на образованието. Целта на компонентата е подобрување на квалитетот во учењето и учество во образованието. Спроведувањето на грантот претставува големо задоволство кај сите што се инволвирани во самиот проект.

                
moder.gif

 
   
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free