СУГС ''БРАЌА МИЛАДИНОВЦИ'' СКОПЈЕ
  Е - школо
 

Во соработка со Министерството за образование и наука и УСАИД, EDC го спроведува во училиштето проектот Е - школо во кој се користи технологијата што веќе е инсталирана во училиштата во кој се спроведува овој проект, за да го подобрат начинот на пренесувањето на знаењето и да бараат информации и деи за развој на можностите кои ќе донесат до нов живот во нивната заедница.


eschool.gif
 
   
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free